myVIP

A weboldal tulajdonosa, fenntartója az Epicenter Market Limited (székhely: Tricot Suite, 4th floor, 50 Mark Lane, London, United Kingdom, EC3R 7QR; nyilvántartási szám: 08617061; e-mail cím: info@epicentermarket.co.uk). Az oldalon lévő és ahhoz kapcsolódó valamennyi szellemi alkotás (védjegyek, logók, programok, know-how-k, egyéb szellemi alkotások) jogosultja a Epicenter Market Limited. A felhasználók adatait az Epicenter Market Limited kezeli.

Az oldal üzemeltetését az Epicenter Market Limited megbízása alapján az Epicenter Market Hungary Kft. (1023 Budapest, Margit u. 25.; cégjegyzékszám: 01-09-178252; info@epicenter.hu), valamint a World Web Data Kft. (székhely: 6800 Hódmezővásárhely, Bajcsy Zsilinszky utca 18-22.; cégjegyzékszám: 06-09-018060) végzi. Az üzemeltető gondoskodik az oldal karbantartásáról, a szolgáltatások nyújtásáról, a felhasználók panaszainak intézéséről. A felhasználók panaszaikkal, kérdéseikkel az üzemeltetőhöz fordulhatnak: info@wwdh.hu. Az adatkezelések tekintetében az üzemeltető adatfeldolgozónak minősül.

Az oldalon lévő hirdetési felületek értékesítését a Epicenter Market Hungary Kft. végzi. A hirdetési lehetőségekről részletes tájékoztatást e-mailen kérhet: sales@epicenter.hu