Internet explorer 8 letöltése

Frissítsd böngésződet gyorsabbra, biztonságosabbra!

Keress és találj a beépített keresőkkel gyorsabban, a magyar kiegészítőkkel juss hozzá a legfrissebb hírekhez, és böngéssz biztonságban, akár nyom nélkül!
Telepítsd számítógépedre az Internet Explorer 8 böngészőt és a magyar kiegészítő modulokat.

Webszeletek Gyorssegédek Keresés képekkel InPrivate böngészés SmartScreen Filter
A webszeletek hozzáadásával nem kell visszamenned kedvenc oldalaidra, hogy megnézd, frissültek-e.
Biztosíthatod, hogy ne maradj le semmilyen érdekességről.
Csupán néhány kattintással útvonalinformációkat, fordításokat és számos más funkciót is elérhetsz. Pillanatok alatt vizuális keresési javaslatokat és azonnali válaszokat kaphatsz a magyar Wikipediáról, könyváruházból és hírkeresőből. Böngéssz az interneten úgy, hogy a gépeden nem marad nyoma, merre jártál. Internetes bankoláshoz, ajándékvásárláshoz is ideális. A legmodernebb biztonsági funkciók segítenek megvédeni a megtévesztő és káros weboldalaktól, melyek adataidat, magánszférádat és személyazonosságodat veszélyeztetik.

Internet explorer 8

  • A gyors, kényelmes és biztonságos internetezéshez fejesztettük az Internet Explorer 8 böngészőt. A mindennapos feladataidat gyorsabban tudod elvégezni, pl. keresés térképen, fordítás, e-mail küldése már csak néhány kattintás.
  • Böngészd az internetet, intézd banki ügyeidet nyom nélkül egy megosztott számítógépen, vagy keress ajándékot anélkül, hogy más rájönne az inPrivate böngészéssel.
  • Légy naprakész kedvenc oldalaid frissüléséről a Web-szeletekkel. Próbáld ki például a multiplay.hu, vagy a meteorológus.hu időjárás web-szeletét! Keress és találj pontosabban a találati javaslatokkal.
  • A vizuális keresőkben még a találathoz kapcsolódó képet is megnézheted előre.
  • A beépített biztonsági funkciók segítenek megvédeni a megtévesztő és káros weboldalaktól, melyek adataidat, magánszférádat és személyazonosságodat veszélyeztetik.
Impresszum myVIP 2.0b - (c) 2006-2012 myVIP - Minden jog fenntartva.